Svenska Rallyt 2007 Vargåsensträckan
En föråkare på gång. Klicka för större bild! Markus Grönholm. Klicka för större bild! Full fart på Hirvonen. Klicka för större bild!
Kopecky vid vägbytet. Klicka för större bild! Atkinson forsar fram. Klicka för större bild! Sordo pinnar på. Klicka för större bild!
Sebastien Loeb. Klicka för större bild! Schie laddar ordentligt.  Klicka för större bild! Lugnt i "rallybyn". Klicka för större bild!
Publiken har full kontroll på läget. Klicka för större bild! Mer publik. Klicka för större bild! Radiosambandet. Klicka för större bild!
Radiosambandet igen. Klicka för större bild! En trolsk "rallystämning" över Ransbysätter. Klicka för större bild! Sven Emilsson kommunicerar. Klicka för större bild!
Uppladdning inför rallyt. Klicka för större bild! Kjell-Åke är beredd. Klicka för större bild! Rallyhelikoptern syns däruppe i skyn. Klicka för större bild!

För att du ska kunna tillgodogöra dig den här sidan på bästa sätt så se till att din webbläsare är inställd på att köra scripts. I annat fall kommer inte "bildförstoringsfunktionen" att fungera.

Klicka på de små bilderna för att se dem i en större version.

Om du klickar på den stora bilden får du se en liten film med Kopecky i huvudrollen. Får du problem att se filmen så klicka här i stället

Fler bilder kommer inom kort.